Jenei fogászat újdonságai - fogászati hírek

 Bejelentkezés

Jenei Fogászat - Fogászati hírek:


Anyák napi akciók 2024

Készült: 2024. ápr. 12

Válasszon kedvére anyák napi akcióink közül és foglaljon időpontot 2024. április 12. és május 5. között! Három különleges ajánlatunk: fogkőeltávolítás mellé Hydra Touch kezelés ajándékba, 1+1 Hydra Touch kezelés, és 2+1 Ultratone testkezelés.

3 különleges ajánlat közül választhat Anyák napja alkalmából, hogy Ön és szerettei még ragyogóbb mosollyal ünnepelhessenek.

Regisztráljon a kívánt akció űrlapján keresztül!

Az Anyák napi akcióban kizárólag 2024. április 12-től május 5-ig regisztrált páciensek vehetnek részt!

A Hydra Touch és az Ultratone kezelést KIZÁRÓLAG a Face & Soul Budapest 17. kerületi rendelőnkben lehet igénybe venni.

 

1. Fogkőeltávolítás Mellé Ajándék Hydra Touch Kezelés

A fogkő eltávolítása nem csupán esztétikai kérdés, hanem egészségügyi szükséglet is. A rendszeres fogkőeltávolítás segít megőrizni fogaink és ínyünk egészségét, megelőzve a fogínygyulladást és más szájüregi betegségeket. E kezelés mellé most ajándékba adunk egy Hydra Touch arctisztító és anti-aging kezelést, mely mélyen tisztítja és fiatalítja az arcbőrt, csökkenti a ráncokat és finom vonalakat, így az arc friss és élettel teli lesz.

Részletek

 

2. 1+1 Hydra Touch Kezelés

A Hydra Touch H2 kezelés egyedülálló mixtúrái táplálják és hidratálják bőrét, elősegítve annak egészséges és ragyogó megjelenését. Most, ha egy kezelést foglal, a másodikat ajándékba kapja, hogy Ön vagy szerette dupla gondoskodásban részesülhessenek. Bár már egyetlen Hydra Touch kezelés is látványos javulást eredményez a bőr állapotában, több kezelés igénybevétele lehetővé teszi, hogy a bőr mélyebb rétegeiben is elérjük az optimális hidratáltságot, tápláltságot és fiatalító hatást. A többszöri kezelés fokozza a bőr rugalmasságát, csökkenti a finom ráncokat és vonalakat, és hosszantartó fiatalos megjelenést biztosít. Minden bőrtípus és bőrprobléma más és más kezelést igényel. Több Hydra Touch kezelés igénybevétele lehetővé teszi számunkra, hogy teljes mértékben személyre szabott bőrápolási tervet készíthessünk Önnek, figyelembe véve bőrének aktuális állapotát és szükségleteit.

Részletek

 

3. 2+1 Ultratone Kezelés

Fedezze fel az Ultratone forradalmi testkezelési technológiát, mely elektromos izomstimulációt használ a test kontúrjának formálásához és a cellulit csökkentésére. A kezelés hatására az izmok erősebbé és feszesebbé válnak, míg a bőr alatti zsírréteg csökken. Most, ha két kezelést foglal, a harmadikat ajándékba adjuk! Az Ultratone kezelések sorozata lehetővé teszi a testkontúrok jelentősebb formálását és a cellulit észrevehetőbben nagyobb mértékű csökkentését. Az izmok intenzívebb stimulációjának köszönhetően erősebbé és feszesebbé válnak, ami hosszú távon javítja az általános testformát.

Részletek

 

Ne hagyja ki ezeket a rendkívüli lehetőséget, hogy szeretteit vagy akár önmagát kényeztesse ezen különleges nap alkalmából. Látogasson el hozzánk, és ünnepelje az Anyák Napját együtt a Jenei Fogászat és Face & Soul orvos esztétikai klinikával! Az időpontok gyorsan betelnek, ezért kérjük, ne késlekedjen, foglaljon időpontot még ma az adott akció űrlapján keresztül, hogy biztosíthassa helyét akciónkban.