Jenei fogászat

 Bejelentkezés

„Tradicionális minőség a mindennapokban.”


Jenei fogászat


A Jenei Fogászat 1997-ben kezdte meg működését Budapesten vegyes (felnőtt és gyermek) fogászati rendeléssel, amelynek az egyedüli tulajdonosa Dr. Jenei András, aki második generációs fogorvos családból származik. Az ebben az időben még három főt foglalkoztató egyéni vállalkozás kiváló hatékonysággal és nagyon elégedett klientúra bázissal gyorsan fejlődött, amelynek eredményeképpen egy központi fogászati rendelő létrehozásának szükségessége került napirendre. 2000-ben indult el a gyermek fogászati praxissal üzemelő üllői rendelő, amely a legmodernebb technikával és technológiával van felszerelve, amelynek a szakmai hátterét a tulajdonos, Dr. Jenei András fogszakorvos biztosítja. A rendelőben és az ügyfélváróban minden a betegek kényelmét szolgálja. A rendelők hangulata, orvosai és az asszisztensek rendkívül barátságosak, segítőkészek.

2011-ben alakult meg a Szép és Ép Fog Fogászati Korlátolt Felelősségű Társaság, majd néhány évre rá a Protect Dental Kft., amelyek a dinamikusan fejlődő egyéni vállalkozás egyre növekvő rendszerét hivatottak egységes struktúrába szervezni. Ennek következményeként egy egységes irányítás alatt álló JENEI FOGÁSZAT cégcsoport született meg, amelynek három alappillére: a Jenei András Egyéni Vállalkozás, a Szép és Ép Fog Kft., valamint a Protect Dental Kft. Ezen három cég fogorvosi rendelők és fogorvosi praxisok működtetésére hivatott.

 

Egyre csak jöttek a gondolatok, hogy a fogászatot lehet másképpen is működtetni nemcsak a klasszikus módon. Ehhez egy komoly szervezeti forma szükséges.” – Dr. Jenei András

 

A jelen kor kihívásainak megfelelően nem volt csupán elegendő az orvosi szakma fejlesztése, hanem a működtetés mögött álló menedzsment és infrastruktúra magasabb szintre emelése sem várhatott tovább.

2014-ben elindult a fogorvostan hallgatók képzése az akkreditált üllői központi rendelőben, majd ezt követően az Érd, Budai út 3. Fsz. 2. szám alatti rendelő is megkapta az engedélyt fogszakorvos tanulók képzésére, illetve ráckeresztúri fogorvosi rendelő is becsatlakozott a szakképző helyek sorába. Mivel mind nagyobb igény mutatkozott további fogszakorvosi rezidensi helyekre, így Fejér megyében egyik települsén, Baracson is akkreditálva lett a fogorvosi rendelő, ahol további főt szakorvost tudunk képezni. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ne csak Budapest és Pest megye régióban képezzünk fogszakorvosokat, hanem távolabbi területeken, ahol éppen hiány van fogorvosokból.

Jelenleg 22 rendelő és 24 praxis működtetését látja el a Jenei Fogászat, amelyek zavartalan működtetéséhez rendszeresen kell frissíteni, szervizelni vagy éppen megújítani az eszközparkot.

Az orvosok kiválasztása nagyon alapos és sokrétű. Mielőtt fogorvosi székhez kerülnek az orvosok, egy hónapot kell dolgozniuk egy másik tapasztalt fogorvos kolléga mellett, majd ezt követően 2 hetet kell dolgozniuk Dr. Jenei András fogszakorvos felügyelete alatt. Az orvosok a legmagasabb követelményeknek is megfelelő szakemberek.

Az asszisztensek kiválasztása is magas elváráson alapuló követelmények szerint történik, akiket nagyon tapasztalt és szakképzett kolléganők tanítanak be. A rendszer alapja, hogy minden munkafolyamat zökkenőmentesen történjen, így a páciensek a legnagyobb figyelmet és a maximálisan elvárható minőségű kezelést kapják. Jelenleg 19 fogorvost és 5 fogszakorvost foglalkoztatnak Pest-megyében, Fejér-megyében és Budapest, 17. Kerületben, így az egyes orvosok helyettesítése problémamentesen zajlik.

A Jenei Fogászat által működtetett rendelőkben nem marad el rendelés, hiszen a szolgáltatást folyamatosan nyújtani kell a páciensek legteljesebb kiszolgálása érdekében.

Az elmúlt évtizedben a Jenei Fogászat márkanévvé vált a magyarországi fogászatban. Ez a márka, nemcsak a magas szakmai elhivatottságot és tudást jelenti, hanem mindazon szakmai és üzleti folyamatok összességét, amely szükséges a fogászati praxisok szervezett működtetéséhez, a folyamatok gördülékeny szabályozásához, valamint elérni a páciensek maradéktalan elégedettségét, illetve elnyerni a kiérdemelt bizalmukat.

Szolgáltatásaink:

  1. esztétikus tömések
  2. fogkő eltávolítás,
  3. polírozás homokfúvással,
  4. egyénre szabott kezelési terv alapján különböző fogpótlások elkészítése rövid határidővel,
  5. amerikai típusú plazmalámpás fogfehérítés,
  6. szájsebészeti konzultáció,
  7. fogszabályozás
  8. időpont egyeztetés: telefonon és e-mailen is lehetséges.