Fogászati kezelések

Rendelőinket modern technikai eszközökkel szereltük fel, szem előtt tartva a páciensek és a munkatársak egészségének védelmét. Minden egyes eszköz arra hivatott, hogy működésünket gördülékennyé, egyszerűbbé, ugyanakkor hatékonyabbá tegye. A folyamatos fejlesztések következménye, hogy a növekedésünk és fejlődésünk töretlenül halad előre és könnyen megbirkózunk az előttünk álló megoldandó problémákkal. Rendelőinkben minden egyes apró részlet azért lett kidolgozva, hogy a pácienseink érdekeit és kényelmét szolgálják.Fogászati magánrendelő


Egy magánrendelő kényelmét szeretnénk minden kedves páciensünknek biztosítani, legyen az NEAK vagy éppen magán úton finanszírozott kezelés.

Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy pácienseink panaszait, kéréseit figyelemmel kísérjük, igényeit felismerjük és problémájukat megoldjuk. Célunk nem csupán az, hogy a pácienseink panaszait kezeljük, hanem ezen túlmenően az elismerésüket és támogatásukat is szeretnénk elnyerni. A kényelem biztosítása, a precizitás, a magas szintű szakmai munka, kiváló anyagok felhasználása és természetesen a körültekintő gyorsaság, mind mind a pácienseink szolgálatában áll, hogy jó élményekkel, fájdalommentesen, és elégedetten távozzanak rendelőinkből.

Fogászati híreink

Tradicionális fogászat High-Tech eszközökkel

Megreformáljuk a fogászatot és olyan alapokra helyezzük, ahol a páciensek nyugodt, szép körülmények között várhatják a fájdalommentes kezeléseket nyújtó szakértő orvosainkat.

Felmérjük a fogai állapotát

Megvalósítási tervet készítünk

Ütemtervet optimalízálunk

a végén áttekíntjük az eredményt!

Küldetésünk, hogy gyermeke pozitív élményekkel, egészséges fogakkal és tiszta szájhigiéniával, valamint szépen csillogó mosollyal távozzon rendelőinkből.


  • Modern eszközökkel és kiváló anyagokkal dolgozunk.
  • A fájdalom mentes kezeléseink közben, lágy zene szól.
  • Fogorvosaink és fogászati szakasszisztenseink magasan képzett szakemberek.
  • Rendszeresen szűrjük/felmérjük (évente kétszer) a gyermek pácienseink szájhigiéniai állapotát.
  • Kis pácienseinknek sem kell a kezelésekre várakozniuk, igyekszünk mielőbb ellátni mindenkit.

01. Állapotfelmérés


A fogorvos felveszi a páciens státuszát és felállítja a diagnózist, majd tájékoztatja a pácienst a várható veszélyekről és lehetőségekről.


02. Kezelési terv


A fogorvos elkészíti az egyénre szabott kezelési tervet, és informálja a pácienst a kezelés további lépéseiről.


03. Fájdalommentes kezelés


Amennyiben a páciens elfogadja az orvosa által javasolt kezelési tervet, máris indulhat a fájdalommentes kezelés.


04. A kezelés befejezése


A kezelés végeztével a kezelőorvos tájékoztatja a páceinst a kezelés utáni időszak várható hatásairól és azok megoldásának lehetőségeiről.


Célunk nem csupán az, hogy a pácienseink panaszait kezeljük, hanem ezen túlmenően az elismerésüket és támogatásukat is szeretnénk elnyerni. Együtt lélegezni, együtt élni, és előre látni a fogászati piacon történő változásokat.


A jelmondatunk „tradicionális minőség a mindennapokban”

Ügyfél

152

Kezelés

80

Rendelő

15

Orvos

20
A Jenei Fogászat egy egyedülálló brand a magyarországi dental világban.

Pácienseink mondák (élménybeszámolók)