Jenei fogászat szolgáltatásai

 Bejelentkezés

Jenei Fogászat - Szolgáltatás:


Fogfehérítés

A legjobb fogfehérítési eredményt fogászati rendelői kezeléssel érhetjük el, nem mellesleg ez a legbiztonságosabb módszer is, hiszen fogorvos felügyelete mellett történik.

Napjaink egyik leginkább keresett kezelése a fogfehérítés. Szeretnék kitérni néhány fontos kérdésre a fehérítéssel kapcsolatban.

Fogászati rendelőnkben plazmalámpás fogfehérítést végzünk, mert a világban használt fehérítési eljárások közül ez a leghatásosabb, és minden páciensünk körében ez az eljárás járt a legnagyobb sikerrel.Maga a fehérítési eljárás mindössze 45 percig tart, az előkészületekkel és a megelőző polírozással azonban 1 óra 15 perc a teljes kezelési idő. Ezt követően az eredmény valóban szembetűnő. A fogfehérítést meg kell előzze egy fogkő-eltávolítás is a legnagyobb hatásfok eléréséhez. Ez azt jelenti, hogy két alkalommal kell elátogatni rendelőnkbe, először a fogkő-eltávolításra, és ezután egy másik alkalommal következhet csak a fehérítési kezelés.

 

Gyakran felmerülő kérdések:

 

Káros-e a fehérítési eljárás?

Nem káros abban az esetben, ha a kezelést nem gyakran végezteti el a páciens, és ha a kezelő fogorvos nagy gondot fordított az íny és a lágyrészek védelmére.

A használt anyagok ugyan valóban tartalmaznak savakat, de nagyon kis koncentrációban. Ha a kezelés után a páciens betartja a szájhigiéniás tanácsainkat, tartós hatás érhető el.

 

Fájdalmas-e a kezelés?

A kezelés után fogérzékenység léphet fel, amely fokozatosan elmúlik. Ha kerüljük a nagyon hideg és meleg ételek, italok fogyasztását, akkor csökkenthetjük a kellemetlen érzést.

 

Meddig tart a beavatkozás hatása?

A hatás nagyban függ attól, mennyire figyelünk táplálkozásunkra. A színes ételek, italok, például kávé, bor, tea, kóla, bogyós gyümölcsök, cékla, curry és persze a dohányzás nagyban hozzájárulnak fogaink visszaszíneződéséhez. Ha odafigyelünk és kerüljük ezeket, a hatás 1-2 évig is eltarthat.

 

Milyen gyakran ismételhető az eljárás?

A fogorvosi rendelőben végzett fogfehérítést két évnél hamarabb nem javasoljuk elvégezni.

 

Kinek javasolt a fogfehérítés?

Fogorvosi rendelőnkben csak egészséges fogak fehérítését  vállaljuk. Amennyiben a fogak állapota nem megfelelő, úgy a tömést, vagy egyéb kezelést a fogfehérítés előtt el kell végezni.

 

A rendelői fogfehérítés kifehéríti a tömést és a pótlásokat is? 

A fogfehérítési eljárások egyike sem alkalmas a fogtömések és a már korábban meglévő pótlások kifehérítésére.

 

Bejelentkezés itt!