Jenei fogászat újdonságai - fogászati hírek

 Bejelentkezés

Jenei Fogászat - Fogászati hírek:


Átadták a fogászati ügyelet új helyszínét Érd központjában

Készült: 2021. máj. 7

Az érdi fogászati ügyelet új helyszínének ünnepélyes átadására 2021. május 6-án került sor, ahol Érd Megyei Jogú Város polgármestere, Dr. Csőzik László és dr. Jenei András, a Jenei Fogászat tulajdonosa együtt adták át a lakosság számára a Felső utca 8. szám alatt működő, az ügyeleti ellátást biztosító új rendelőt.

A költözés a jelenleg is magas minőségű alapellátás további fejlesztését teszi lehetővé. A rendelő könnyebben megközelíthető, a parkolás többé nem okoz gondot a kezelésre érkezők számára. A magánrendelő korszerű berendezéseit, például a digitális panoráma röntgen készüléket, ezentúl az ügyeleti kezeléseken is tudják használni. További fejlesztés, hogy a páciens koordinációt, valamint az egészségügyi szabályok pontos és szakszerű betartatását a rendelőben recepciós kolléganők segítik és adnak szakszerű felvilágosítást.

A városi fogászati ügyelet hétvégén, ünnepnapokon, valamint munkaszüneti napokon 08:00 – 16:00 óra között érhető el a 06 23 751 462-os hívószámon, valamint rendelési időn kívül a 06 20 250 85 83-es készenléti telefonszám hívható.