Jenei fogászat szolgáltatásai

 Bejelentkezés

Jenei Fogászat - Szolgáltatás:


Fogfehérítés

A legjobb fogfehérítési eredményt fogászati rendelői kezeléssel érhetjük el, nem mellesleg ez a legbiztonságosabb módszer is, hiszen fogorvos felügyelete mellett történik. Rendelőnkben a fogfehérítési kezelést Beyond® II Ultra fogfehérítő készülékkel végezzük, mely a mai legmodernebb technológiák egyike.

A Beyond®  technológiával végzett fogfehérítés nem csupán a fogak felszínét, de annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani, így az ott kialault elszíneződéseket megszüntetni. Ebből következik, hogy a Beyond® fogfehérítés a ma létező egyik leghatékonyabb technológia a fogfehérítés területén. Ez egy hidegfényes rendszeren alapul, mely által egy magas hatásfokú kék fény által történik a fogfehérítés. A Beyond® fogfehérítés által a fogak színében akár 5-7 fokozat javulás is történhet.

A Beyond® fogfehérítés egyik nagy előnye, hogy nem időigényes, a kezelés mindössze 36 percet vesz igénybe, így az előkészületekkel együtt egy óra alatt elérhető a várt eredmény.

A Beyond® fogfehérítés menete:

1. A minél tökéletesebb végeredmény érdekében amennyiben szükséges, a Beyond® fogfehérítés előtt elvégzünk egy professzionális fogtisztítást, amely során eltávolítjuk a fogakon lévő esetleges szennyeződéseket, illetve lepedéket. Amennyiben számottevő fogkő is található a fogakon, minden esetben javasolt eltávolítani a fogfehérítés előtt, amely külön kezelést igényel, és a legtöbb esetben a fehérítéssel egy ülésben is elvégezhető.

2. A tisztítás után felkerül egy ajak- terpesz, majd ínyvédő zselét kenünk az ínyre, így biztosítva, hogy semmilyen irritáció ne érje a lágyrészeket. Az előkészületek után ecsettel felvisszük a fogak felszínére a fogfehérítő zselét, és 12 percen keresztül hidegfénnyel világítjuk meg.

3. A 12 perc letelte után megtisztítjuk a fogak felszínét a fogfehérítő zselétől, majd újabb rétegben visszük fel az anyagot, és ismét 12 percig világítjuk, végül harmadszor is megismételjük az előbbi lépést.

4. A kezelés elvégzése után arra is ügyelünk, hogy később ne jelentkezzen fogérzékenység, ezért utolsó lépésként egy speciális géllel ápoljuk a fogakat.

5. Végezetül nincs más hátra, mint megállapítani a fogfehérítés sikerességének mértékét!

 

 

Gyakran felmerülő kérdések:

Káros-e a fehérítési eljárás?

Nem káros abban az esetben, ha a kezelést nem gyakran végezteti el a páciens, és ha a kezelő fogorvos nagy gondot fordított az íny és a lágyrészek védelmére.

A használt anyagok ugyan valóban tartalmaznak savakat, de nagyon kis koncentrációban. Ha a kezelés után a páciens betartja a szájhigiéniás tanácsainkat, tartós hatás érhető el.

 

Fájdalmas-e a kezelés?

A kezelés után fogérzékenység léphet fel, amely fokozatosan elmúlik. Ha kerüljük a nagyon hideg és meleg ételek, italok fogyasztását, akkor csökkenthetjük a kellemetlen érzést.

 

Meddig tart a beavatkozás hatása?

A hatás nagyban függ attól, mennyire figyelünk táplálkozásunkra. A színes ételek, italok, például kávé, bor, tea, kóla, bogyós gyümölcsök, cékla, curry és persze a dohányzás nagyban hozzájárulnak fogaink visszaszíneződéséhez. Ha odafigyelünk és kerüljük ezeket, a hatás 1-2 évig is eltarthat.

 

Milyen gyakran ismételhető az eljárás?

A fogorvosi rendelőben végzett fogfehérítést két évnél hamarabb nem javasoljuk elvégezni.

 

Kinek javasolt a fogfehérítés?

Fogorvosi rendelőnkben csak egészséges fogak fehérítését  vállaljuk. Amennyiben a fogak állapota nem megfelelő, úgy a tömést, vagy egyéb kezelést a fogfehérítés előtt el kell végezni.

 

A rendelői fogfehérítés kifehéríti a tömést és a pótlásokat is? 

A fogfehérítési eljárások egyike sem alkalmas a fogtömések és a már korábban meglévő pótlások kifehérítésére.

 

A Beyond® fogfehérítés érdi és 17.kerületi fogászati magánrendelőnkben is elérhető.                           

 Tekintse meg árlistánkat!