Görgessen a lap aljára!


Páros fogfehérítés

Csodás mosolyt ajándékozna?

Páros fogfehérítés akció!

 

PÁROS FOGFEHÉRÍTÉS AKCIÓNK KERETÉBEN mindenki, aki 2023. december 31-ig foglal időpontot érdi vagy 17. kerületi magánrendelőnkbe páros fogfehérítésre, annak 50% kedvezményt biztosítunk a második páciens fogfehérítésének árából!

Hozza magával párját, lányát, édesanyját, legjobb barátnőjét, vagy az unokáját páros fogfehérítés akciónkra!

A második páciens  50 % kedvezményben részesül! A kezelést Beyond II Ultra fogfehérítő készülékkel végezzük, mindkét állcsonton.

A rendelői fogfehérítés ára mindkét állcsontra: 85 000 Ft.

Az akció keretein belül a két páciens fogfehérítésének ára: 127 500 Ft, mely fejenként így 63 750 Ft.

 

Regisztráljon a lenti űrlapon! Minden pácienssel felvesszük a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.

A Beyond® technológiával végzett fogfehérítés nem csupán a fogak felszínét, de annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani, így az ott kialakult elszíneződéseket megszüntetni. Ebből következik, hogy a Beyond® fogfehérítés a ma létező egyik leghatékonyabb technológia a fogfehérítés területén. A fogfehérítés egy magas hatásfokú kék fény által történik, egy úgynevezett hideg fényes rendszeren alapul. Ennek köszönhetően elkerülhető a fogak károsodása, amely a hagyományos -meleg fényű- eljárások során a fokozott hőtermelődés hatására gyakran bekövetkezik. A Beyond® fogfehérítés egyik nagy előnye, hogy nem időigényes, a kezelés mindössze 36 percet vesz igénybe, így az előkészületekkel együtt egy óra alatt elérhető a várt eredmény. A Beyond fogfehérítés után, fogai akár 5-7 árnyalattal is fehérebbek lehetnek.

A Beyond® fogfehérítés egyik nagy előnye, hogy nem időigényes, a kezelés mindössze 36 percet vesz igénybe, így az előkészületekkel együtt egy óra alatt elérhető a várt eredmény.

A fogfehérítési akcióban kizárólag 2023. december 31-ig regisztrált páciensek vehetnek részt.

 

Helyszínei:

  • Érd, Felső utca 8.
  • Budapest, 17. kerület, Pesti út 466.

 

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 08.00 - 20.00

Ha szeretné igénybe venni a Páros Fogfehérítés akciót, töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk visszahívja Önt az időpont pontosítása érdekében!Kérem töltse ki a bejelentkezési adatlapot. Minden adatot ki kell tölteni, majd várja meg, amig visszaigazolja bejelentkezését a rendszerünk.