Görgessen a lap aljára!


Black Friday

BLACK FRIDAY AKCIÓNK KERETÉBEN mindenki, aki 2023. november 10-24. között foglal időpontot érdi vagy 17. kerületi magán rendelőnkbe, annak 20% kedvezményt biztosítunk fogmegtartó és esztétikai kezeléseinkre.

 

Milyen kezelésekre vehető igénybe a kedvezmény?

- Fogtömés

- Gyökérkezelés

- Fogkőeltávolítás

- Fogfehérítés 

 

A fogmegtartó kezelések jelentősége

A fogvesztés megelőzése kulcsfontosságú a szájhigiénia és az általános egészség szempontjából, és a rendszeres szűrővizsgálatok, valamint a tömések és gyökérkezelések időben történő alkalmazása elengedhetetlen a problémák gyors kezeléséhez. Amennyiben a fogvesztés mégis bekövetkezik, a foghiány pótlására az implantátumok vagy híd fogpótlások szolgálnak, amelyek bár hosszabb távú és összetettebb megoldást jelentenek, a természetes fogak funkcióját és esztétikáját hivatottak helyreállítani. Ezek a beavatkozások viszont jelentős költségekkel járhatnak, ezért a megelőzés mind egészségügyi, mind gazdasági szempontból is előnyös.

 

Esztétikai fogászat

A fogkő eltávolítása nem csupán az egészségügyi szempontokat szolgálja, hanem esztétikai előnyökkel is jár, ugyanis a fogakról eltávolított sárgás-barnás fogkő után jelentősen világosabb és fehérebb lesz a mosoly. Minden fogfehérítési folyamat fogkőeltávolítással kezdődik, mert ez biztosítja, hogy a fehérítő kezelés egyenletes és hatékony legyen a megtisztított fogfelületeken. A Beyond hidegfényes fogfehérítési technológia a hagyományos módszerekkel szemben előnyös, mivel alacsonyabb hőfejlődést generál, ezzel csökkentve a fogak sérülésének és az érzékenységnek a kockázatát a kezelés során.

 

A Black Friday akciós fogmegtartó és esztétikai kezelések igénybe vehetőek az alábbi magánrendelőinkben:

- Érd, Felső utca 8.

- Budapest, 17. kerület, Pesti út 466.

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 08.00 - 20.00

Ha szeretné igénybe venni a Black Friday akciót, töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk visszahívja Önt az időpont pontosítása érdekében!Kérem töltse ki a bejelentkezési adatlapot. Minden adatot ki kell tölteni, majd várja meg, amig visszaigazolja bejelentkezését a rendszerünk.