Jenei fogászat újdonságai - fogászati hírek

 Bejelentkezés

Fogászati hírek

Átadták a fogászati ügyelet új helyszínét Érd központjában

2021. máj. 7

Átadták a fogászati ügyelet új helyszínét Érd központjábanAz érdi fogászati ügyelet új helyszínének ünnepélyes átadására május 6-án került sor, ahol Érd Megyei Jogú Város polgármestere, Dr. Csőzik László és dr. Jenei András, a Jenei Fogászat tulajdonosa együtt adták át a lakosság számára a Felső utca 8. szám alatt működő, az ügyeleti ellátást biztosító új rendelőt.

Koronavírus tájékoztató

2021. máj. 4

Koronavírus tájékoztatóRendelőinkben az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghatározott eljárásrendnek megfelelően a fogászati kezelések során óvintézkedésekkel védjük pácienseink és dolgozóink egészségét.

Május 1-jétől új helyen a hétvégi ügyelet

2021. ápr. 29

Május 1-jétől új helyen a hétvégi ügyeletAz Érd, Budai út 3. szám alatti rendelőben működő fogászati ügyelet 2021. május 1-jétől a Felső utca 8. szám alatti Jenei Fogászati rendelőben várja a pácienseket változatlan rendelési idővel.

ATV adás 8. rész: A fix fogpótlásokról

2019. márc. 18

ATV adás 8. rész: A fix fogpótlásokrólBár a korábbi epizódokban esett szó a foghiányt kiváltó eljárásokról, a sorozat 8. epizódja most részletesen foglalkozik a fix fogpótlás alkalmazásának lehetőségeiről.

ATV adás 7. rész: A fogpótlásokról

2019. febr. 21

ATV adás 7. rész: A fogpótlásokrólSzomorú ugyan, de előfordul: bizonyos esetekben meg kell válunk 1-1 fogunktól. De csüggedésre semmi ok, a mai technológiai színvonal mellett esztétikus és funkciójában is tökéletes megoldások léteznek elvesztett fogaink pótlására.

ATV adás 6. rész: A gyermekfogászatról

2019. febr. 12

ATV adás 6. rész: A gyermekfogászatrólBár a gyermekfogászat feladatai nagyjából megegyeznek a felnőtt ellátással, az instruálás és az egészségtudatos életmódra történő nevelés nagy szerepet játszik a gyermekeket ellátó fogorvos kollégák munkájában.

Ajándékcsomagok üllői iskolásoknak

2018. dec. 20

Ajándékcsomagok üllői iskolásoknakAz üllői gyermekfogászat munkatársai ma látogatást tettek az Árpád Fejedelem Általános Iskolában, hogy egy szép és tartalmas ajándékcsomaggal jutalmazzák meg az alsó és felső tagozaton a legjobb szájhigiénéjű osztályokat.

ATV adás a gyermekek fogápolásáról

2018. dec. 15

ATV adás  a gyermekek fogápolásárólGyermekfogászati tudnivalók

ATV adás a fogeltávolításról

2018. dec. 8

ATV adás a fogeltávolításrólSorozatunk 4. epizódjában igyekszünk eloszlatni minden téves hiedelmet a foghúzásokkal kapcsolatban.

ATV adás a szájhigiénéről

2018. nov. 10

ATV adás  a szájhigiénérőlFontos tudnivalók szájunk egészségének alapjairól

ATV adás 1. rész: A rendszeres fogászati szűrővizsgálatok fontossága

2018. nov. 3

ATV adás 1. rész: A rendszeres fogászati szűrővizsgálatok fontosságaAz ATV Életre Fel! című műsor egészségügyi rovatának vendége Dr. Jenei András, a Jenei Fogászat főorvosa, ügyvezetője. Az első adásból megtudhatjuk, hogy miért is fontos rendszeres fogászati szűrővizsgálatokon részt venni.

Otthoni fogfehérítés kontra professzionális módszerek

2018. szept. 21

Otthoni fogfehérítés kontra professzionális módszerekAz alapvető tévhit, miszerint a fogfehérítés káros mellékhatásokkal jár, már egy ideje megdőlni látszik. Mára kísérletekkel és klinikai vizsgálatokkal alátámasztott tény: ha szakmai szabályokat maradéktalanul betartják, nincs káros mellékhatása a fehérítésnek.

Hogyan válasszunk fogkefét?

2018. szept. 16

Hogyan válasszunk fogkefét?Akár a sarki kisboltból, akár a hipermarketek, drogériák bőséges kínálatából választjuk ki az eszközt a napi fogtisztításhoz, néhány alapszabályt érdemes szem előtt tartani.
Válasszuk a kisebb kialakítású fejjel rendelkező és lekerekített végű darabokat. Miért fontos ez? A kefének hozzá kell férnie a leghátsó fogak legtávolabbi és legeldugottabb pontjaihoz is. Így válik alapos tisztításuk lehetővé.

ATV adás a fogászati vizsgálatokról

2018. szept. 10

ATV adás a fogászati vizsgálatokrólTények és tévhitek a fogászati vizsgálatokról